_DSC7071

Gevogelte

Houdt u ook zo van kip?

Wij bieden u een ruim assortiment kippenproducten aan. Kies maar uit: van kippenburgers en kippenworsten tot kippengehakt en kippenpensen. Ook speciale kippenproducten hebben we in huis: Mechelse koekoek, Frans haantje, piepkuiken en meer. Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor ander kwaliteitsvol gevogelte zoals eend, kalkoen, kwartel en parelhoen.

_DSC7046 copy

Wild

Een heerlijk stukje wild?

Hmm, lekker! Zeker met een glas rode wijn vol karakter. Proef tijdens het wildseizoen – dat loopt van 15 oktober tot 31 januari – ons groot aanbod vers wild: de authentieke smaak van haas, het fijne en kruidige aroma van fazant, de sappige structuur van hinde, … Wild is altijd weer een ontdekking!

_DSC7207

Vers & diepgevroren

Voor elk wat wil(d)s...

Naast wild- en gevogelteproducten hebben we nog heel wat ander lekker vlees voor u. Ontdek in onze winkel de vele soorten charcuterie en andere vleeswaren. Een deel bieden we als diepvriesproducten aan. Zo hebt u altijd een lekkere voorraad in huis. Kies voor streng geselecteerd vlees als varkenshaasje, lam, konijn, kangoeroe en meer. Wilt u uw gerecht helemaal tot in de details afwerken? Bestel dan onze verse en diepgevroren aardappelproducten.

_DSC7017

Bereidingen

Heeft u niet veel zin om te koken of simpelweg niet veel tijd?

Kies dan voor een van onze zorgvuldig voorbereide gerechten. Onze toppers zijn vol-au-vent, kippenballetjes in tomatensaus, kalkoenstoofvlees, spaghettisaus, kipfilet in champignonsaus en meer. Daarnaast bereiden wij elke week ook lekkere verse visgerechten voor u.

Kom eens langs in onze winkel!
Het VDS-team