29 november 2020 vandensteen

Feestfolder!

Hohoho beste klanten,

Het is al zoveel gezegd en geschreven…we komen aan het einde van een bewogen jaar en de eindejaarsperiode is daardoor even helemaal anders dan normaal.

Dit jaar geen zoektocht naar tafels en stoelen om toch maar iedereen te kunnen zetten aan het feestdis. De meubels mogen blijven staan waar ze tijdens het jaar al altijd gestaan hebben en de feestoutfit zal misschien ook wat soberder zijn. Misschien feesten we gewoonweg in onze mooiste pyjama. Op zich niets mis mee, zolang we er maar het beste van maken.

Maar wat staat er nu op het feestmenu?

Jullie kunnen wild gaan met een stukje wild of eerder gaan voor een klassiek-maar-altijd-lekker opgevuld kalkoengebraad.

Misschien moet er nog gewerkt worden of hebben jullie geen zin / tijd om te koken? Geen enkel probleem, wij helpen jullie graag met onze bereide gerechten.

Dit en nog veel meer kunnen jullie vinden in onze Feestfolder 2020 ( klik om te openen).

Hoe bestellen?

 • U kan de folder afdrukken of een exemplaar afhalen in onze winkel. Vervolgens geeft u een ingevuld exemplaar aan ons. U krijgt in de plaats een nummertje dat u meebrengt bij afhaling. Zo kunnen wij makkelijk uw bestelling terugvinden.
 • Bellen naar 053/21.67.36 (het liefst na onze openingsuren.) Wij noteren uw bestelling, uw naam en telefoonnummer. Bij afhaling vertellen jullie de naam waarop de bestelling staat, aan een van onze medewerkers.

Wij wensen jullie alvast een gelukkig en gezond nieuwjaar en nog het allerbeste in dit jaar.

Groetjes,

Het VDS-team

Contact

Van den Steen R. – Cornelis bvba

 • Ons telefoonnummer
  053 21 67 36

Nog vragen?

  Openingsuren

  • Dinsdag – Vrijdag: 8:00 – 18:30
  • Zaterdag: 8:00 - 18:00
  • Maandag & Zondag: Gesloten

  U kan betalen met: cash, bancontact & maaltijdcheques

  Adres

  Van den Steen R. – Cornelis bvba
  Hollestraat 45/47
  9310 Moorsel
  053 21 67 36

  Volg ons op sociale media

  Contact