22 november 2020 vandensteen

Wat eten we vanavond?

Beste klanten,

Wat eten we vanavond? Niet altijd een even makkelijke vraag. Sommige dagen heeft u misschien meer inspiratie dan andere. Ik ben geen keukenprinses, iets fijn snijden is niets voor mij en alles moet snel gaan. Toch ga ik de sprong wagen om jullie op ideeën proberen te brengen. 😬

Deze zondag heb ik een gerecht gemaakt geïnspireerd op een recept van njam. Namelijk dit recept: https://njam.tv/recepten/ovenschotel-laagjes-met-kabeljauw

Ik heb wel wat zaken aangepast 😊. In plaats van oesterzwammen heb ik Parijse blonde gebruikt, de tomaatjes heb ik meegestoofd, ik heb maar 1 courgette gebruikt en ik heb wat provençaalse kruiden gebruikt bij de gestoofde groenten. De kabeljauw heb ik wat voorgestoomd. Zoals ik al zei, het moet snel gaan. 😅

Alle ingrediënten kan u vinden in onze winkel. Lekker gemakkelijk 😉.

Ohja, een fotograaf ben ik ook al niet. 🤭

Groetjes,

Jessie

Contact

Van den Steen R. – Cornelis bvba

 • Ons telefoonnummer
  053 21 67 36

Nog vragen?

  Openingsuren

  • Dinsdag – Vrijdag: 8:00 – 18:30
  • Zaterdag: 8:00 - 18:00
  • Maandag & Zondag: Gesloten

  U kan betalen met: cash, bancontact & maaltijdcheques

  Adres

  Van den Steen R. – Cornelis bvba
  Hollestraat 45/47
  9310 Moorsel
  053 21 67 36

  Volg ons op sociale media

  Contact